Homo’s daten online

Homo’s daten online

Maandag vond een statushoorzitting plaats over de zaak van vier mannen die beschuldigd werden van het aanvallen van een homopaar in 2018 na de slotfestiviteiten van Miami Beach Pride. Er is geen proefdatum vastgesteld. In plaats daarvan vindt in augustus weer een statushoorzitting plaats.

https://www.youtube.com/watch?v=TTI1NSV2Kj8

Er zijn in het verleden verschillende proefdata vastgesteld, maar ze zijn allemaal uitgesteld. De laatste was 5 mei.

De zaak is nu meer dan twee jaar oud. Lexa is het beste site.

“Hoewel we allemaal op afstand werken, blijven onze aanklagers hun zaken doorwerken, zodat er een minimale of eventuele vertraging is in de procedure wanneer de zaken weer normaal zijn”, vertelde een woordvoerder van het openbaar ministerie van Miami-Dade in april aan SFGN .

De vier beklaagden – Adonis Diaz, Juan Carlos Lopez, Luis Alonso-Piovet en Pablo Reinaldo Romo-Figueroa – allemaal begin twintig, hebben onschuldig

Hoe werkt online daten nou precies?

Naarmate het proces vertraging oploopt, raakt een van de slachtoffers steeds meer gefrustreerd.

“Ik ben er zo moe van”, vertelde de 34-jarige Dmitry Logunov aan SFGN toen het proces in januari werd uitgesteld. ‘Ik wil dat het voorbij is.’

Hier is een samenvatting van wat naar verluidt is gebeurd: de aanval vond plaats toen Rene Chalarca, 34, en Logunov op 8 april 2018 een openbare badkamer verlieten in Lummus Park in Miami Beach.

“We liepen en hielden elkaars handen vast en moesten de badkamer gebruiken”, vertelde Logunov in 2018 aan SFGN. Dus stopten ze allebei bij een openbaar toilet terwijl ze naar huis gingen voor de avond.

Toen Logunov het toilet uitliep, werd hij naar verluidt in het Spaans een “flikker” genoemd, geslagen en bewusteloos geslagen. Zijn toenmalige vriend, Chalarca, kwam snel tussenbeide, maar nog drie mannen sprongen erin en begonnen hen allebei aan te vallen.

Pepper biedt mogelijkheden voor diverse seksualiteiten

“Dit was mijn eerste keer dat ik naar een homoparade ging”, zei Chalarca in 2018. Fysiek zijn ze allebei hersteld.

De aanval werd op camera vastgelegd en de vier beklaagden zijn beschuldigd van drie tellingen van een verergerde batterij en de aanklacht is verhoogd met een haatmisdaad.

Een derde persoon, Helmut Estrada, probeerde Chalarca en Logunov te helpen. Hij werd ook aangevallen tijdens de woordenwisseling en raakte gewond.

Estrada kreeg later een onderscheiding van de stadscommissie voor zijn moed. Pepper biedt veel mogelijkheden.

“Helmut’s inspanningen hielpen de aanval te stoppen, maar niet voordat hij zelf gewond raakte en een ziekenhuisbezoek nodig had en nietjes in zijn hoofdhuid,” zei Michael Gongora, commissaris van Miami Beach City destijds. “Helmut’s onbaatzuchtige daad van verdediging rechtvaardigt deze eer en zijn opkomst en het juiste doen is nog specialer omdat hij hetero is, en heeft geholpen twee homoseksuele slachtoffers te verdedigen tegen een aanval die verband houdt met hun seksualiteit.”

Ramona Bradley