Creditcard waar aanvragen?

Creditcard waar aanvragen?

Waar creditcard aanvragen?

De Bangko Sentral ng Pilipinas (BSP) heeft digitale betalingen erkend als beleidsprioriteit. Het pleitte voor de migratie van een cash-based naar een digitale of een cash-lite economie. Het lijkt er echter op dat we nog een lange weg te gaan hebben, omdat 85 procent van alle detailhandelsverkopen in het land nog steeds in contanten plaatsvindt. Misschien is een boosdoener het lage bewustzijn over de verschillende e-betalingsplatforms. Met de komst van fintech kan onze opmars naar een digitale economie worden versneld.

Digitale betaling wordt gedefinieerd als een “monetaire transactie tussen twee partijen [individuen, bedrijven of overheid] via een digitaal betalingsinstrument [zoals kaarten, bankoverschrijving, mobiele portemonnee, enz.] Waarin zowel de betaler als de begunstigde een elektronisch medium gebruiken . ‘

Digitaal betalen gebeurt met prepaid- en debetkaarten, creditcards en mobiele geldrekeningen. Het gebruik van debetkaarten in het land is bijna verdubbeld van 38 miljoen in 2013 tot 71 miljoen in 2018. Het gebruik van prepaidkaarten is ook verdubbeld van 35 miljoen in 2013 tot 70 miljoen in 2018. Prepaidkaarten maken ongeveer 47 procent uit van de totale kaart gebruik, maar omvat meer dan 78,5 procent van de totale transacties. Het is daarom de belangrijkste vorm van digitaal betalen. Het gebruik van creditcards is gestegen van 7,5 miljoen in 2013 tot 9 miljoen in 2018.

De Filippijnen waren een van de eerste landen die in 2001 pionierswerk verrichtten op het gebied van digitale betalingen met de lancering van mobiel geld. Het werd voor het eerst in het land geïntroduceerd door Smart Communications Inc., een telecommunicatieprovider. Het platform maakte de overdracht van geld, de betaling van rekeningen en de aankoop van goederen mogelijk met behulp van mobiele telefoons en een herlaadbare prepaidkaart. Maar de acceptatie en het gebruik ervan is grotendeels beperkt.

 

Aanvraag van een kredietkaart

Sinds de introductie is mobiel geld met grote sprongen gegroeid. In 2013 vertegenwoordigden digitale betalingen slechts 1 procent van het totale transactievolume van het land (26 miljoen van de 2,5 miljard betalingen per maand). Tegen 2018 is het volume van digitale betalingen gestegen tot 10 procent (van de totale betalingen), wat overeenkomt met een aandeel van 20 procent in het totale transactievolume (betekenis, waarde). De maandelijkse totale transacties voor 2018 werden geschat op 4,6 tot 5,8 miljard. Naar schatting zijn er elke maand 470 tot 490 miljoen digitale transacties in de Filippijnen. Een sprong van 20 keer over de maandelijkse digitale transacties in 2013 (25 miljoen). Het BSP heeft tegen 2020 een aandeel van 20 procent in digitale betalingen nagestreefd. Van de 470 tot 490 miljoen digitale transacties was 85 procent afkomstig van particulieren, 12 procent van bedrijven (B2X) en 3 procent van de overheid (G2X). Het algemene groeipercentage van digitale betalingen in de Filippijnen wordt geschat op 27 procent tot 30 procent, vergeleken met 25 procent in opkomende Aziatische landen. En toch doet minder dan 5 procent van de bevolking regelmatig digitale betalingen. kredietkaart aanvragen is nog makkelijker.

Er worden twee regelgevende initiatieven erkend die de digitale betalingen in het land versterken. De eerste is het nationale retailbetalingssysteem, dat in november 2015 werd gelanceerd. In het kader van de NRPS lanceerde de BSP twee geautomatiseerde clearinginstellingen, de PESONet in 2017 en InstaPay in april 2018. NRPS bood ook het kader voor het beheer van betalingen in de Filippijnen. Ten tweede is er de National Payment Systems Act of Republic Act 11127, van kracht in oktober 2018. Deze voorzag in de regulering van alle betalingsdienstaanbieders en beheerders van de betalingssystemen door de BSP.

Visa card aanvragen

Het gebruik van betaalkaarten is in de loop der jaren ook toegenomen, zodat tegen 2018 ongeveer 21 miljoen Filippino’s prepaid- en debetkaarten bezitten. Mobiel geld is ook populair geworden met 5 miljoen accounts in 2018. Digitale betaling heeft ook aan populariteit gewonnen met de acceptatie door verkopers van digitale betalingen. Toch accepteerde slechts 12 procent of ongeveer 120.000 van alle handelaren digitale betalingen in 2018. De introductie van mobiele portemonnees, zoals GCash en PayMaya, zorgde voor nieuwe betalingsmethoden. Het nieuwste is de betalingen met QR-code, met ongeveer 60.000 verkopers die vanaf 2018 gebruikmaken. Een ding dat werkt aan de promotie van het QR-codeplatform, zijn de goedkopere hardwarekosten in vergelijking met de PoS-terminal. visa creditcard opvragen voor direkte handelingen.

De groei van digitale betalingen is versneld door toegenomen investeringen in fintech-bedrijven. China’s Tencent en International Finance Corp. hebben via hun moederbedrijf Voyager Innovations, een PLDT-dochteronderneming, $ 175 miljoen geïnvesteerd in PayMaya Philippines (voorheen Smart eMoney Inc.). Ant Financial, een dochteronderneming van Jack Ma’s Alibaba, heeft in februari 2017 geïnvesteerd in GCash via Globe Fintech Innovations Inc. (Mynt), een fintech-start-up die volledig in handen is van Globe Telecom.

Ramona Bradley

Related Posts

Toy Garage Completes Toy Car Collecting Experience

Toy Garage Completes Toy Car Collecting Experience

The Toy Car Collect Hobby: New Craze of Car Aficionados

The Toy Car Collect Hobby: New Craze of Car Aficionados