De geluidsverwerkingstechnologie in LG’s OLED’s moet helpen om een meer immersieve geluidservaring te creëren, welke LG tv is geschikt?

De geluidsverwerkingstechnologie in LG’s OLED’s moet helpen om een meer immersieve geluidservaring te creëren, welke LG tv is geschikt?

Het doet dit door het creëren van object-gebaseerde geluidseffecten, waardoor het lijkt alsof het geluid van de TV overal om je heen is in plaats van direct van de LG TV te komen. In theorie betekent dit dat het geluid van een vliegtuig dat opstijgt op het scherm van boven je lijkt te komen, of dat het geluid van een pratende menigte je omringt als de actie bijvoorbeeld in een stadion plaatsvindt.

ThinQ TV’s worden elk jaar slimmer, en de ThinQ technologie die in 2018 debuteerde is nog steeds favoriet in 2020. ThinQ-tv’s kunnen andere LG-apparaten bedienen, zodat uw tv u waarschuwt als u klaar bent met wassen, of de inhoud van uw koelkast kan weergeven.

Welke televisie past echt goed bij de toekomst?

Spraakgestuurde zoekopdrachten zullen nog steeds beschikbaar zijn, en je zult in staat zijn om te zoeken naar specifieke kanalen en apps, of om films van een bepaald genre op te zoeken of een specifieke acteur in de hoofdrol te laten spelen. Als je een Amazon Echo of Google Home hebt, kun je die gebruiken om je tv te bedienen in plaats van de afstandsbediening. HFR (high frame rate) Dit is een functie die deel uitmaakt van HDMI 2.1 (ja, zelfs de ingangen van uw tv krijgen updates), iets wat veel LG-tv’s ondersteunen.

Welke soorten kwaliteit televisies zijn er beschikbaar?

HFR en een 4K televisie verhoogt het aantal frames dat een tv per seconde kan weergeven tot 120. Dit moet ervoor zorgen dat de snelle actie zijdezacht lijkt, zonder een vleugje onscherpte. Sport is de natuurlijke pasvorm voor deze technologie. De technische demo’s die het laten zien zijn vaak tennis- en voetbalwedstrijden, waarbij de ballen op hoge snelheid reizen. Het is onwaarschijnlijk dat het wordt gebruikt voor TV of films, die worden weergegeven met ongeveer 24 frames per seconde. Het verhogen van dit naar 120 zou erg onnatuurlijk lijken.

Ramona Bradley